BABEL

Ännu en gång har dessa tjusiga killar från London krossat mitt hjärta på det där bra sättet. Hur? Babel. Jag är lika såld nu som när de släppte "Sigh no more". Wohoo! Här är ett litet smakprov, rekommenderar dock varmt hela albumet ♥




BARN

Ok, så jag kollade precis på "What to expect when you're expecting" - en lite smålarvig/rolig film. Kände att jag ville ha något lättsmält idag när jag bara känner mig alldeles mosig ändå... Men att det skulle sluta med att mina östrogennivåer bara skjuter i höjden, det hade jag inte räknat med. Fan vad jag vill ha barn!



Känner jag mig själv rätt kommer detta dock sluta lika tvärt som de uppstod så fort jag hör ett barn grina igen...

TACKSAM

Jag börjar fundera på om inte detta kommer sluta som någon sorts veckoblogg. Som Jenna Marbles. Ett inlägg i veckan. Sen jag införskaffade mig en iPhone ha mitt liv fått så mycket mer möjligheter känns det som. Haha! Usch, vad tragiskt. Men jag älskar min lilla bebis ändå. Om jag ska sammanfatta den här veckan då. Den har varit kämpig, men med mycket kärlek emellanåt. Jag har haft myskväll med Jonas då vi kollade på Sagan om Ringen och gjorde egen pizza, suttit till sena kvällen i skolan med en liten skara klasskompisar och haft Disneyfest, insett att jag shoppat på tok för mycket denna månaden, haft slutredovisning på projektet och en hejdundrans trevlig eftermiddag/kväll med kära CGD som jag kommer att sakna ofantligt mycket de närmaste veckorna!

Det är nämligen så att (trumpetfanfar) jag går ut på praktik på måndag och herrejävlar vad jag är nervös. White Arkitekter är typ Sveriges största arkitektfirma och dit ska lilla jag med mina, enligt mig, obefintliga 3D-kunskaper och jobba med män som är typ... awesome. På allt. Hur som helst är jag oerhört tacksam att jag har fått en chans att faktiskt se hur dessa människor jobbar och därmed få in en fot i branschen. Att White dessutom har ett rykte av guld känns dock himla bra! Jag är, trots nervositeten, sjukt laddad och det ska bli svinroligt!

Och för att hoppa tillbaka lite till mina fina vänner i CGD; åter igen - jag kommer att sakna dem jättemycket. Från att träffa dem varje dag och liksom börja ta för givet att de alltid är där i skolan och skojar med en - till att knappt ses alls och vara helt spridda på olika företag. Det känns lite läskigt och jag tror att jag kommer att känna mig lite vilsen utan dem. Utan alla internskämt, all flödande kreativitet och alla härliga personligheter. Till och med lärarna kommer jag att sakna. Det är det fina med Yrkeshögskolan. Man blir nästan som en enda stor familj. Jag blev faktiskt lite blödig igår när vi skiljdes åt och det var kramkalas utav dess like - Tror dock att ölen spelade en stor roll där men ändå. Jag är så himla tacksam att jag har fått lära känna er, CGD ♥

Idag är jag inte bakis men det känns att jag har druckit (som jag alltid säger och som Jonas aldrig förstår sig på - det är ju helt logiskt?!) så jag ska unna mig lite hemmaspa, vila (!!!!) och avkoppling innan jag beger mig till stan igen för att fira fina Fridalicious (säg det snabbt om ni kan!) Och för att bryta av detta novellinlägg (hålla mig kort, my ass) och därmed säga hejdå bjuder jag på en bild från projektet!


SÄMST

... uppdatering nu för tiden känner jag. Shame on me. Till mitt försvar har jag haft så mycket att göra att jag inte ens tillägnat en enda tanke åt min lilla, kära, högtrafikerade blogg. Det har varit en minst sagt hektisk skolvecka med både stort projekt samt tre sena uppgifter liggande på mina redan ömma axlar. Förstår inte hur jag lyckas med att halka efter redan efter ett par veckor i skolan - Jag som var så jävla pepp. Förstå mig rätt, jag älskar skolan och det är jättekul - men när det dyker upp nya program känner jag mig som ett retard. Igen.

Anyway. Hemmakväll hos min faster och kusin i fredags (mest ryggläge i soffan då alla var så trötta), skola och Magic Mike-tittande hos Lena (jag har nog aldrig sett så mycket muskler i en och samma bildruta förut) och jobb idag, så det har inte varit så mycket "helg". Men jag är inte bitter; Jag och Anna hann med en runda på stan och middag på köttbullekällarn' också! Shoppingmässigt blev det strumpbyxor (jag har en hel låda full men samtliga är trasiga) och den här klänningen för min del. Tyckte att den var fin - plus att jag älskar den modellen på klänningar. Har flera stycken! Dock var fåglarna på den jag köpte helsvarta :)



Och från det ena till det andra; lilla Lena önskade bild på tatueringen jag gjorde förra veckan and here it goes (fastän att du sett den irl, Lena)!



Tål att tilläggas att denna bild togs när tatueringen var helt färsk så på bilden är den lite röd och svullen men nu har den läkt fint och känns knappt alls. Tittar på den varje dag och känner mig så himlans nöjd och stolt över den. Tycker att den klär mig, nästan som ett litet smycke :)

Nu blev det ett sånt där jävla novellinlägg igen. Ska försöka hålla mig kort framöver. Nu blir det att krypa ner under täcket och läsa "Fatta Eld". Natti!

SLUT

Sagt och gjort; nu är snart denna förutspått intensiva vecka över och jag känner mig faktiskt himla nöja med den. Fredagsfesten för ettorna tog så mycket tid och energi att det dessvärre gick ut över lektionerna och mina läxor så nu ligger jag lite efter - Men det är värt det! Vi hade sjukt kul verkligen! Vid femtiden hade vi dukat upp jättefint med salladsbuffé, dricka och ballonger (Genidrag där, David) och stämningen var på topp! Det blev precis ett sånt där härligt mingel som vi hade hoppats på - avslappnat och trevligt. Sen blev det quiz á la Sofia och Ludvig (Vadå? Visste inte ni att det finns en känd frisör i Stockholm som heter Tito?) och sen fortsatte trevligheterna en stund till innan vi ranglade in till stan och drack bäss på 2:a Långgatan! Älskar verkligen människorna i min klass, jag skrattade så mycket att jag anade en viss träningsvärk (?) i magen igår.

Igår hade vi kalas för Tove och då var ena halvan och släkten här, åt gott, spelade spel och hade jättemysigt! Jag fattar inte riktigt hur folk kan tycka att släktkalas är tråkiga - de har uppenbarligen inte vart med på våra. Jag har i vilket fall alltid trevligt med min släkt och familj :)

För övrigt har jag och Anna tatuerat oss i veckan (Fu**ing love it!!), jag har fått hem mina Dr Martens (Fu**ing love them!!) och jag verkar ha dragit på min en förkyldning, sådär lagom passande till ett stort projekt i skolan (Inte okej.) och nu är det två veckor kvar till praktiken på White. Wohoo!

Nu blir det till att lägga mig och läsa lite och senare idag ska jag, Anna och pappa käka middag på Mañana! Det blir en fin dag det här också :) Här kommer en bra låt.



Ha det gött änna!

INTENSIVT

Jag vet liksom inte ens vart jag ska ta vägen nu för tiden. Det är så himla mycket som ska göras och ännu mer saker som snurrar runt i huvudet - Inte konstigt att jag sover som en stock nätterna igenom! Denna skolvecka skulle tydligen bli väldigt intensiv enligt läraren - Mmm, precis vad jag behöver nu. Haha! Idag blir det till att göra en sista skiss på tatueringen och lämna in den på studion innan skolan och sen kommer lilla Jonas hit :)

Imorgon blir det en heldag i skolan och på torsdag tatuering + skola och sen är det i princip helg och då ska vi ha mingel- och quizkväll med ettorna. Och släktkalas. Och tjejkväll. Och middag. Och mellan varven måste jag modellera i Max så att det är "färskt" till praktiken. Himla kul! Jag vet inte om det är bra eller tragiskt att jag redan är planerad och fullbokad i princip varje dag flera veckor framöver. Jaja, tiden går undan i alla fall!

Nu börjar jag för övrigt få riktiga höstkänslor - Och det känns bra! Jag har redan laddat med stickade tröjor samt ett helt "vinterset" med mössa, halsduk och vantar från Monki. Vinrött. Love it! För övrigt sitter jag som på nålar och väntar på mina Dr Matrens som ska komma vilken dag som helst nu. Beställde dem för halva priset på deras hemsida. AWESOME! Jag ska typ bo i dem sen.Sen är det ju lite det där med jacka då va. Jag är så fruktansvärt kräsen med vissa klädesplagg och jackor är ett av dem, men jag har hittat en riktigt tuff en på Topshop som jag sitter och överväger lite varje dag om jag ska köpa eller ej. Vill vänta och se vad som dyker upp i affärerna först dock.



Nu blir det till att göra i ordning både mig själv och allt annat innan jag drar! Ha en fin dag :)

TEMPLE & EXCET

Jisses vilket intensivt dygn detta har varit! Fy fan vad trött jag är nu alltså. Har så ont i benhinnorna idag att jag tvivlar på om jag kommer att gå utanför dörren ikväll - Men det är så himla värt det! Efter att ha åkt hem och gjort mig iordning efter skolan åkte jag in till stan för att möta mina nyfunna vänner Robert och Johannes från Lidköping. De jag träffade på Karpahtos. Åh, vad jag bara älskar att träffa nya människor och det är ju så fruktansvärt mycket roligare när man bara klickar med någon så och har sjukt kul tillsammans! För så är det med oss. Bara faktumet att de åkte hela vägen till Göteborg för att träffa mig säger ju en del. Dem är allt bra fina killar!
 
Kvällen började med middag och några öl på Temple Pub i Linné (rekommenderar detta ställe varmt) innan vi drog till Excet och dansade till stängningsdags! Jag säger ofta att jag inte är typen som dansar men när jag väl kommer igång är det så sjukt kul och tiden bara flyger iväg! Det var en fin kväll och natt som bjöd på många skratt och minnen - Kände mig så himla lycklig hela natten! :) Förstår egentligen inte varför jag inte gör sånt här oftare. Jättespontant liksom. Som sagt känns det dock som fan i kroppen idag. Efter att ha vart uppe 24 timmar och sen bara sovit 4 är man rätt gött schleten ändå.

Därför tänker jag spendera min lördagkväll med att bara ta det lugnt, koppla av med en bra rulle och sen sova ut! Ha en fin kväll!


Robert och Johannes på båtutflykten till Vasilis Paradise, Karpathos. Fan vad jag vill tillbaka!!


RSS 2.0