FEEDING LINE

Lyssna på den här. Den är bra!
 
 

RÖTT HJÄRTA

Jag vet inte vad jag fått i mig men det här är nog första hösten in like... forever (varför blir det mer effektivt att slänga in engelska i en svensk mening?) som jag inte känner av den där höstdeppen. Inte på samma sätt i alla fall. Visst, ingen tycker väl om när det regnar i horisontalläge och att samtliga paraplyer går sönder. Men naee, ingen depp här inte! Eller så är det för att jag sitter med ryggen mot fönstret på jobbet och faktiskt inte ser förödelsen utanför som gör det. Skit samma. 

Ännu en fin vecka ligger bakom mig. I tisdags fyllde jag år och det firade jag med att jobba och sen gå på bio med Jonas. Looper. Cool film. Joseph Gordon-Levitt gör sig inte rättvis som en typ... face-swapad Bruce Willis AT ALL. Men ändå. Igår var jag på Mañana med Jonas, mina fina tjejer och respektive och det var så himla mysigt och jag blev så himla glad och varm i hjärtat och det var så gott med mat att jag nästan blev helt salig (och andas iiiin). Ni är bäst ska ni veta! Fan vad jag älskar er allihop!

What else? Jo. Fika med Hedströms-knasarna hos mormor och sen ett besök på kyrkogården för att lägga blommor på morfar och mammas gravar. 19 år sedan, idag. Lilla mamma. I fyra år fick jag vara med dig. I 19 år har jag saknat dig. Och jag älskar dig så himla mycket. Jag önskar att du var här så att du kunde få se hur vacker Anna är - Hur lik hon är dig. Alla mina tankar går till dig idag.♥


HETT TIPS



Jag behöver inte ge någon närmare beskrivning om filmens namn men bra var den iallafall. Gillar lite "nersmutsade" som denna. Bara det faktum att Christina Ricci går runt iklädd samma trosor och t-shirt under hela filmen med en överjävlig blåtira gillar jag. Att Hollywood inte ska "snygga till" och försköna allt. Bra soundtrack också för den delen!


KINDVÄRK

Jag har skrattat så mycket idag att jag har ont i mage, kinder och huvud. Fy fan vad jag bara fullkomligt älskar Johan Glans! Jag har generellt ett väldigt "öppet" sinne för humor men gillar mest när komikern i fråga driver med sig själv och har sån härlig självinsikt som bara Johan har. Älskar att han är så ödmjuk, öppen och oerhört klantig - det är iallafall så han utger sig och på något sätt känns det äkta. Jag har valt att tro det iallafall. Full pott till Glans!

Annars då? Jag är glad. Och denna glädje har nog inte Johan försakat. Tror jag. Nej, jag är glad av mig själv. Jag lyckades ta mig till jobbet igår trots hosta och hade en jättefin dag på White. Sån härlig fredagskänsla där. Stor frukost (älskar att de bjuder på frukost varje morgon), gitarrlir, musik på hög volym och pilkastning mellan arbetsvarven innan designgruppen bjöd över oss på lite choklad och mys. Sen blev det till att knalla över till 2112 för en AW-öl och lite tjöt. Alltid så trevlig stämning och allt känns lite extra kul när man börjar känna folk från andra avdelningar också :)

Från Magasinsgatan traskade jag vidare till Vasa där jag mötte upp Frida för ännu en öl och ännu mer prat. Lite catch-up. Fina Frida, har alltid så mysigt med den tösen! Tidig hemgång dock. Förkyldning har en viss tendens att knäcka en ibland. Och så en ev. öroninflammation på det. Ont som fan gör det iallafall.

Trots lördag, extrem rastlöshet, festsug och överskottsenergi utav bara dess like ska jag nu göra det lite mysigt, koka te, lyssna på musik och läsa lite innan nap-nap. Imorgon blir det kalas för lillkusinen, det ska bli sköj!

Btw så vill jag ha den här tröjan, ser himla gosig ut. Funderar på om jag ska köpa den till mig själv i present.


DINER

Blir så äckligt glad av den här låten.




HÄLL VETE

... Vad förkyld jag är! Igen. Inte dock helt oväntat när både systrar och pojkvän vart sjuka, jag har i princip gått och väntat på det här i en vecka. Lika bra att få det överstökat kanske. Har vart hemma från praktiken idag och vilat upp mig (sovit överraskande, nästan skrämmande mycket) och mår faktiskt lite bättre. Håller tummar och tår att jag blir frisk till helgen; AW med Frida på fredag, Johan Glans med Malin och Anna på lördag och kalas för lillkusinen på söndag. Wohoo!

Annars då? Praktiken går bra och jag trivs fortfarande som fisken i vattnet, hösten är här - och jag gillar det, jag har börjat leva sunt 2 gånger den här veckan och känner mig, trots förkyldningen, bättre än någonsin! Jag vet inte om det är för att jag vågat släppa lite mer på tyglarna det senaste. Jonas säger att jag har blivit en riktig tuffing. Haha! Det är väl bra?

Jag har inte så mycket nytt att berätta egentligen. Nu när jag har praktik är det i princip 9-18-dagar, på kvällarna läser jag rätt mycket och på helgerna passar jag på att njuta med mina nära och kära. That's it och jag trivs himla bra med det. Fan vad jag har saknat riktiga rutiner! Snart är det Halloween btw! Det är väl ingenting man firar direkt men i år ska jag i alla fall göra det ordentligt och tända ljus för mamma och morfar samt göra en riktig pumpa :)

Och på tal om det så hittade jag den här fina bilden idag. Den får avsluta det här inlägget. Ciao!

 

SKINNJACKA

Jag älskar min gröna jacka något så in i norden men känner att det är på tiden med lite jackvariation i mitt liv. Därför införskaffade jag mig den här skinnjackan idag. Ända sedan jag såg den har jag vart lite osäker på om det verkligen är en Sofia-jacka och det är jag egentligen fortfarande (tacka gud för öppet köp!) men tror att det är en vanesak också. Måste våga lite. Jag får prova lite här hemma med olika tröjor och så. :) Anyways, jag tycker att den är fin!

 

ORDNING

Nu har jag varit en vecka på White och ända sedan dag ett har jag trivts som fisken i vattnet! Det känns så himla rätt allting och fastän att jag fått en mjukstart så har jag redan lärt mig massor av min handledare Rikard. Lite kul att två av tre 3D-grafiker i arbetsgruppen har gått precis samma utbildning som jag också. ;)

I övrigt känns White som en sån där dröm-arbetsplats. Alla jag träffat är så himla goa och trevliga och den uppfattning jag fått av stället är att de verkligen bryr sig om varandra. Blev medbjuden på AW av dem i fredags och det var jättetrevligt, fastän att jag behövde gå tidigt. Lite ärenden på stan innan alla affärerna stängde och sen blev det filmmys och avkoppling hemma. Välbehövligt.

I lördags fyllde världens finaste Josefin år och det skulle självklart firas. God middag, bärs och mys med mina fina kompisar och Jonas - Det kan inte bli bättre än så! Jag vet att jag sagt det förut men jag är så oerhört tacksam som har er. Ni är bäst!

Sen blev det väldigt plötsligt söndag, jag hade inte energi till att hitta på något speciellt så streckläste halva "Revolt" och nu känner jag mig sådär tom igen som man kan göra när man läst ut en sån där himlans jättebra bok. Jaha. Nu då? Fan, måste hitta någon awesome bok snarast! Tips mottages med glädje. Gärna någon nagelbitare ;)

För övrigt känner jag mig väldigt lycklig nu, trots allt regn och rusk. Känner att mitt livs pusselbitar börjar falla på plats och saker som var så ovisst för känns så... självklara nu. Det är en skön känsla. Man kan släppa så mycket. All oro, ångest och dåliga tankar. Jag lever i detta andetaget. De som varit har varit och de som kommer, de kommer. That's some deep shit, man. Nåväl. Från något djupt till något lättsamt med en dyster underton; Jag KAN inte sluta lyssna på den här låten. Skiter i att den är tjatig, den är fin ändå!


Gillar för övrigt att videon är lite udda, att den går mot "normen" på något sätt. :)


RSS 2.0