RETURN

I'm back. Som Aragorn har jag länge strosat omkring i skuggorna för att äntligen träda fram i ljuset och visa vem jag är. Ok. Sämst metafor. Hej! Jag hade typ glömt bort att jag hade en blogg. Så självupptagen och lite väl mycket stressad inombords är jag. Men jag mår bra, för den som gärna vill veta det. Jag lever, jag ler varje dag och höstdeppen har inte hunnit ikapp mig än. Den har glömt mig i år, till min stora glädje. Det är ju för fan snart jul till och med. Liten klump i magen blev det allt när Åhléns gick bananas med glitter och stjärnor redan i oktober. Men ändå - man saknar allt julen.

Jag vet att den här julen kommer att bli fin. För jag kommer att ha världens finaste människor omkring mig. Och bli lite tjockare fastän att jag numera börjat leva sunt 45 gånger bara i år. Fan vad jag ska kötta SÖNDER pepparkakorna alltså! ... Men jag lägger band på mig; inget intag av något som helst julrelaterat innan 1:a advent. Fast vem försöker jag lura egentligen? Jag har redan druckit julmust två gånger föregående vecka.

Förstår om ni - min trofasta skara läsare, blivit helt sjuka av oro under min frånvaro här på bloggen (ironin bara FLÖDAR här!) men här kommer en liten sammanfattning om vad som hänt, så att ni kan sova lugnt sen. Ok, here it goes:

- Jag har börjat mitt första skarpa (egna) projekt på praktiken.
- Jag har köpt nya jeans som färgar hela mig och allt i min närhet grått.
- Jag har blivit jagad(!) av en älg - spännande!
- ... Och därmed haft min första, riktiga nära-döden-upplevelse.
- Jag har druckit på tok för mycket öl på alldeles för kort tid på en vardag.
- Jag har kommit på mig själv flera gånger med att gå och le utan någon speciell anledning.
- Jag har köpt "How to be a woman" och den är så jävla bra!
- Jag och Jonas har fyllt två år!
- Jag har tränat för första gången sen typ i våras.

 
 

RSS 2.0